Noi suntem Global Paracord

Brăţările tip Paracord au fost dezvoltate iniţial în domeniul militar, aducând un plus nevoilor de supravieţurie.  Cel mai utilizat model de şnur Paracord este cunoscut sub numele de 550 Paracord, denumire care indică greutatea suportată ( 550 lbs = 249 kg).

Brăţările Global Paracord sunt produse de mici dimensiuni, confecţionate din Paracord 550 împletit astfel încât, în caz de necesitate să fie uşor  de folosit. Pe de altă parte, materialul poate fi uşor descompus în mănunchiuri sau fire separate (învelisul extern ”îmbracă” 7 sfori, fiecare formată din alte 3 fire foarte subţiri, răsucite), adaptabile la diverse situaţii şi necesitati întâlnite în ambientele outdoor.

Poţi utiliza această brăţară multifuncţională la construirea adăposturilor în natură, îţi poate înlocui şiretul rupt la pantofi, ajută la construirea de capcane, plasei pentru pescuit, ascunzătoare pentru hrană sau o poţi utiliza ca şi garou în cazul rănilor care sângerează abundent. De asemenea cu ajutorul Paracordului poţi repara cortul sau echipamentul de munte, poţi aprinde focul (înlocuiesc iasca rezistentă la apă), nu se destramă şi nu putrezeşte daca rămâne în medii umede sau în apă.

Incepe sa scrii si tasta Enter ca sa cauti

Cosul de Cumparaturi

Niciun produs în coș.